Choose format

NOK 529

Filosofiens historie

Hele Vestens - og litt av Østens - tenkning i lommeformat. En filosofisk klassiker.
Arne Næss' "Filosofiens historie" dekker et umåtelig tidsrom og fundamentalt forskjellige tenkere. Boken spenner fra den eldste kinesiske, indiske og gresk filosofien til det 20. århundre - fra Konfucius, Buddha og Pythagoras til Sartre, Zappfe og Weber.

"Gjennom sin krevende, men vidunderlige lærebok i filosofiens historie ville han gi studentene en analytisk og begrepsmessig innføring i det tankemessige grunnlaget for den vestlige sivilisasjon. Han ville også lære oss om andre sivilisasjoner." - Bernt Hagtvet, AFTENPOSTEN

Detailed information

  • Pages: 832
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215001449
  • Publication date: 27.11.2001
  • Book group: 217

Arne Næss

Arne Næss er filosof. Han har skrevet et stort antall fagbøker og lærebøker. En rekke av dem er oversatt til flere språk. Internasjonalt er han best kjent for å ha etablert den dypøkologiske bevegelsen.

Arne Næss (1912-2009) var en av Norges fremste filosofer. Han skrev et stort antall fagbøker og lærebøker. En rekke av dem er oversatt til flere språk. Internasjonalt er han best kjent for å ha etablert den dypøkologiske bevegelsen. I Norge har flere av hans bøker klassikerstatus.
More about the author