Choose format

Coming for sale
11/5/20
NOK 249

hva er HUMOR

Detailed information

  • Pages: 160
  • Language: Bokmål
  • ISBN: 9788215031941
  • Publication date: 05.11.2020
  • Book group: 217
Kan man tulle med alt? Ja, svarer Markus Gaupås Johansen. Men hvor går grensene for hva som er morsomt?

Danske og franske satiretegnere har blitt angrepet av terrorister. Ukraina har valgt en komiker til president. I USA forsøker et vell av komikere å ramme sin president med komedie. Kan humor utrette noe politisk?

Hvordan har humorens status har forandret seg gjennom århundrene? Og hvorfor ler vi ikke av japansk humor?

Humor er brennbart og gåtefullt. Denne boken gir en klar og morsom vei til forståelse gjennom filosofi, historie, antropologiske feltarbeid og selvfølgelig masse vittige eksempler.

Markus Gaupås Johansen (f. 1980) er komiker og manusforfatter. Han er bl.a. programleder for Satiriks på ekte og 5080 Nyhetskanalen. Har også skrevet for andre komikere som Are Kalvø, Bård Tufte Johansen og Harald Eia. I mange år har han vært medredaktør for nettstedet 5080.no. Gaupås Johansen er utdannet kunsthistoriker.

Markus Gaupås Johansen

Markus Gaupås Johansen (f. 1980) er komiker og manusforfatter. Han er bl.a. programleder for Satiriks på ekte og 5080 Nyhetskanalen. Har også skrevet for andre komikere som Are Kalvø, Bård Tufte Johansen og Harald Eia. I mange år har Gaupås Johansen vært medredaktør for nettstedet 5080.no. Han er utdannet kunsthistoriker.
More about the author