Choose format

In stock
NOK 199

Hva er humor

Det er ikke bare deilig å le, vi le. Humorens skakke blikk hjelper oss å takle små og store problemer. Humor er også brennbart. Danske og franske satiretegnere har blitt angrepet av terrorister. I USA forsøker et vell av komikere å ramme sin president med komedie.

Forfatteren av denne boken er ikke født morsom, men jobber som komiker. Han tuller med alt og utforsker hva som avgjør om en vits er over streken eller ikke. hva er HUMOR gir vittig og tankevekkende innsikt i hvorfor folk ler av svenskevitser over hele verden (bare ikke i Japan), og hva slags psykologisk funksjon humor har. Og hva skjer når komikeren blir president? Kan den uregjerlige humoren utrette noe politisk?


Markus Gaupås Johansen (f. 1980) er programleder for Satiriks og 5080 Nyhetskanalen og medredaktør for nettstedet 5080.no.

Detailed information

  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215047799
  • Publication date: 05.11.2020
  • Book group: 893

Markus Gaupås Johansen

Markus Gaupås Johansen (f. 1980) er komiker og manusforfatter. Han er programleder for Satiriks på ekte og 5080 Nyhetskanalen og medredaktør for nettstedet 5080.no. Gaupås Johansen har også skrevet for andre komikere som Are Kalvø, Bård Tufte Johansen og Harald Eia. Han er utdannet kunsthistoriker.
More about the author