Choose format

In stock
NOK 499

Internkommunikasjon

5. utgave
Kommunikasjon er selve limet i enhver organisasjon. Denne boka hjelper deg både å forstå og forbedre internkommunikasjonen i din virksomhet.

Dette er en bok for kommunikatører, studenter, ledere, tillitsvalgte, HR- og digitaliseringsansvarlige, og alle som har et definert kommunikasjonsansvar i virksomheten.

Boka handler om hvordan man kan planlegge og tilrettelegge for moderne og målrettet internkommunikasjon. Det legges vekt på analyse og strategi, planlegging og evaluering. Denne 5. utgaven er gjennomgående oppdatert, og halvparten av innholdet er helt nytt. Dette sier noe om de store endringene som har funnet sted i arbeidslivet siden forrige utgave. Boka inneholder mange ferske eksempler og case på hvordan internkommunikasjon utøves i dagens arbeidsliv.

Forord av professor Peggy Simcic Brønn ved Handelshøyskolen BI.

Detailed information

  • Pages: 304
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215029788
  • Publication date: 04.10.2019
  • Book group: 212

Randi Kveine

Randi Kveine er utdannet cand.mag., pedagog og sosionom. Hun har blant annet arbeidet åtte år som informasjonssjef. I over tjue år har hun arbeidet med kommunikasjon og lederutvikling med internkommunikasjon som spesialområde innenfor både offentlig sektor og næringslivet. Hun er mye benyttet som kurs- og foredragsholder.
More about the author

Bente Erlien

Bente Erlien (1955-2020) arbeidet med informasjon og kommunikasjon gjennom det meste av sin yrkeskarriere, blant annet i Oslo kommune, NRK og Telenor. Hun arbeidet spesielt med internkommunikasjon, og holdt kurs innen temaet sammen med Randi Kveine i en årrekke.
More about the author