Choose format

In stock
NOK 349

Jobbsøkerkoden

Slik får du jobben!
Når du søker jobb har du bare ett mål: å bli den utvalgte blant mange gode kandidater. Her får du en konkret veiledning i hvordan du kan nå helt frem til et tilbud om jobb, basert på over hundre innspill fra norsk rekrutteringsbransje.
Forfatterne av «Jobbsøkerkoden» veileder deg gjennom forberedelsene, søknaden, CV-en og intervjuet. De forklarer hvordan du kan vise hvem du er på en måte som er troverdig. De forteller deg hva som skal til for å overbevise om at din kompetanse er relevant. Og de viser hvordan du kan formidle din erfaring på en måte som er klar og effektiv. Enten du søker din første eller femte jobb, kan «Jobbsøkerkoden» lære deg:

- Hva du skal legge merke til i en stillingsannonse
- Hvordan den som skal ansette deg tenker
- Hva som skal til for å lage en sterk CV
- Hvordan du skal skrive et overbevisende søknadsbrev
- Hvilke intervjuspørsmål du bør forberede deg på
- Hvorfor du må bruke eksempler når du snakker om tidligere erfaring
- Hva du må tenke på når du får jobbtilbudet

Lykke til i jakten på en ny og spennende jobb!

«Dette er en bok som veldig mange vil ha nytte av å lese.»
Rolf Nævra, Daglig Leder og hodejeger i Technogarden Magellan

«Endelig en bok som gir konkrete tips fra personene i 'det virkelige liv' - de som faktisk rekrutterer! Lett å gå til, og veldig konkret!»
Trine Juhl Sørensen, karriererådgiver ved Høgskolen i Oslo og Akershus

«Jeg fikk jobben! Selv tenker jeg at mye av årsaken til at det gikk så bra var gode tips fra boken. De erfaringsbaserte anbefalingene om hvordan man bør forberede seg til intervju, og hva og hvordan man bør fokusere under selve intervjuet, var særlig til hjelp.»
Tarjei Ludvigsen, student som fikk jobben

«Lettlest og konkret!»
Rie Hurlen, Managing Partner og hodejeger i Reflecto Search & Selection

«Jeg leser daglig søknader som bekrefter hvor viktig en bok som dette er - jeg tror alle jobbsøkere bør lese denne boken!»
Eivind Hoff, Employer Branding Manager og seniorrekrutterer i Nordea

«Selv om det finnes masse tips om jobbsøking på nett, gir «Jobbsøkerkoden» en ny forståelse av hvordan du bør kommunisere som jobbsøker.»
Merete Hverven Bull, HR Direktør i Visma

Detailed information

  • Pages: 192
  • Language: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215025339
  • Publication date: 17.08.2016
  • Book group: 310

Sverre Haugen

Sverre Haugen er en av Norges mest synlige fagpersoner innen rekruttering. Han er medgründer av rekrutteringsselskapet MeyerHaugen hvor han jobber som partner og hodejeger. Han er en aktiv foredragsholder innen temaer som rekrutteringskommunikasjon, relasjonsbygging og motivasjonsteori. Han har tidligere vært leder for rekruttering i konsulentselskapet Accenture, hodejeger i MercuriUrval og leder for karrierenettverket Nova som kobler arbeidsgivere og jobbsøkere.
More about the author

Olav Schewe

Olav Schewe er forfatter av den internasjonale bestselgeren Superstudent som har solgt over 27 000 eksemplarer i Norge og er oversatt til 18 språk. Olav beskriver seg selv som en gjennomsnittselev som oppnådde toppkarakterer ved hjelp av god studieteknikk. Han brenner for læring og har gjennom bøker, foredrag og digitale verktøy hjulpet studenter over hele verden med å lære mer effektivt. Olav er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA. Les mer på www.olavschewe.com.
More about the author