Choose format

In stock
NOK 269

Kort om NAV

Detailed information

  • Pages: 176
  • Language: Bokmål
  • ISBN: 9788215030845
  • Publication date: 29.08.2018
  • Book group: 213
Kan man gi en oversikt over NAVs tjenester, ytelser og organisering på drøye hundre sider? «Kort om NAV» er det positive svaret på spørsmålet.
Boka er oversiktlig og tilgjengelig med korte, presise introduksjoner om hvordan NAV fungerer som et sentralt samfunnsorgan. Innholdet er oppdatert og aktuelt, og gir veiledning til videre lesning for den som ønsker å dykke dypere i de ulike temaene. Boka presenterer også debatter som kretser rundt NAVs rolle i samfunnet.
«Kort om NAV» egner seg godt for de som tar studier innen sosialt arbeid og andre samfunnsrelaterte fag. Brukerorganisasjoner, brukere av NAV og NAVs samarbeidspartnere vil også dra nytte av boka. I tillegg vil den være interessant for andre som lurer på hvordan NAV er satt sammen.
Asgeir Solstad er dosent i sosialt arbeid ved Nord universitet, og utdannet sosionom og sosiolog. Han underviser i sosialpolitikk, økonomisk rådgivning og emner i sosialt arbeid. Solstad har tidligere arbeidet i kommunal sosialtjeneste som sosialkonsulent, helse- og sosialsjef og økonomisk rådgiver.

Asgeir Solstad

Asgeir Solstad er dosent ved Universitetet i Nordland og arbeider med fagutvikling i sosialt arbeid.
More about the author