Choose format

In stock
NOK 499

Salgets helter

En bok om B2B-salg
«Dette er en viktig bok. Den vil garantert endre ditt syn på salg. Inspirerende og lærerik.»
Kari Salvesen Mørk, Salgs- og markedssjef, Unilabs Norge AS

For de aller fleste virksomheter er salg, dets funksjon og rolle, den viktigste kilden til konkurransefortrinn. Likevel har de færreste tatt inn over seg at salg har endret seg dramatisk de siste årene. Nye prinsipper, spilleregler og vilkår har utviklet seg. De beste selgerne, salgslederne og salgsorganisasjonene gjør nå ting som skiller seg vesentlig fra de middelmådige.

Denne boken vil gi deg tanker, ideer og perspektiver på hvordan du kan transformere deg selv eller ditt salgsteam til å bli salgets helter - de verdifulle rådgiverne kjøperne ikke kan være foruten.

«Boken er et veldig godt verktøy for alle som ønsker å forstå dagens salgsorganisasjoner. Boken gir verdifulle innspill til hvordan salg kan bli et konkurransefortrinn, og til hvordan selgere og salgsledere kan forbedre sine prestasjoner.»
Bjørn Haraldseth, COO Teki Solutions AS (tidl. Salgsdirektør i Storebrand og Telenor)

«Skal du lese en fagbok i år - les denne!»
Bjørn-Erik Madsen, Direktør storkunder, Nordea Liv Norge AS


Christian Hofbauer er utdannet Master of Business and Marketing fra Handelshøyskolen BI og Master of Science, Entrepreneurial Studies fra Stirling University. Han har jobbet med salg og salgsledelse i virksomheter som Teknologisk Institutt, Ernst & Young og Carat. Siden 2002 har han drevet egen konsulentvirksomhet. Her har han jobbet med både nasjonale og internasjonale kunder og har undervist i mer enn 30 land.

Detailed information

  • Pages: 272
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215024448
  • Publication date: 09.06.2016
  • Book group: 222

Christian Magnus Hofbauer

Christian Hofbauer er utdannet Master of Business and Marketing fra Handelshøyskolen BI og Master of Science, Entrepreneurial Studies fra Stirling University.
Han har jobbet med salg og salgsledelse i virksomheter som Teknologisk Institutt, Ernst & Young og Carat. Siden 2002 har han drevet egen konsulentvirksomhet.
Her har han jobbet med både nasjonale og internasjonale kunder og har undervist i mer enn 30 land. Du kan lese mer om Hofbauer på www.hofbauer.no
More about the author