Choose format

In stock
NOK 79

Skriv for nettet

- kort og godt

Skriver du for intra- eller internett?

Da vil du ha glede av denne boken! «Skriv for nettet - kort og godt» er en lettlest og humoristisk bok som vil gi deg mulighet til å gjøre en enda bedre jobb på kortere tid.

Ved å følge enkle skrive- og brukervennlighetsregler kan du få frem budskapet ditt på best mulig måte samtidig som du gir dine nettbrukere det de er på jakt etter.

Christine Calvert har jobbet med tekst i over 20 år, i reklamebyrå, informasjonsavdeling og som seniorkonsulent. Hun driver eget firma, Tekstdoktor, i tillegg til å undervise i reklame og journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Hun har hatt nettkommunikasjon som spesialfelt de ti siste årene, og holder kurs om skriving, publisering og brukervennlighet i inn- og utland. Calvert har også skrevet boken «Skriv så det selger» (2008).

Detailed information

  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215044453
  • Publication date: 23.03.2020
  • Book group: 893

Christine Calvert

Christine Calvert driver firmaet Tekstdoktor og har jobbet med innholdsutvikling i over 30 år, bl.a. som global webredaktør. Med et ekstra stort hjerte for klarspråk underviser hun i digital markedsføring, journalistikk og akademisk skriving. Hun har tidligere utgitt «Skriv så det selger» (2016) og «Skriv for nettet - kort og godt» (2010). Christine er en særdeles populær og anerkjent foredragsholder. Hun sitter i juryen for NTBs språkpris og er juryleder for Best i tekst.
More about the author