På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215004648
  • Utgivelsesdato: 29.08.2003
"Endringsledelse i det offentlige" retter søkelyset på de nye styringsprinsippene som i økende grad blir innført i det offentlige. Boken serblant annet på lederens rolle i et byråkrati, forholdet mellom politisk og administrativ ledelse og ledelse av radikale endringsprosesser.

Tor Busch

Tor Busch er professor ved Høyskolen i Sør-Trøndelag. Han er utdannet siviløkonom og dr.oecon fra Norges Handelshøyskole. Busch har lang og omfattende undervisningserfaring. Han har publisert en lang rekke vitenskapelig artikler og skrevet mange fagbøker. Han har i tillegg jobbet som rådgiver overfor næringsliv og forvaltning.

Jan Ole Vanebo

Jan Ole Vanebo, Ph.D., er professor i ledelse og økonomistyring ved Nord universitet og professor II i ledelse ved Politihøgskolen i Oslo. Han har lang forsknings- og undervisningserfaring fra offentlig sektor, og han har skrevet en rekke bøker om ledelse og økonomistyring for offentlig sektor.

Erik Johnsen

Professor Erik Johnsen er tilknyded Handelshøjskolen ved Universitetet i København.