Velg format

På lager
kr 249

Excel for næringslivet

Trenger du å bli bedre i Excel for å gjøre jobben mer effektivt? Da kan denne boken være til god hjelp. Den lærer deg hvordan du kan løse både enkle og mer avanserte problem med Excel.

Boken lærer deg å løse økonomiske problemstillinger som å vurdere lønnsomhet for ulike investeringer, finne kostnaden for lån og leasing, finne risiko for en aksjeportefølje, vurdere derivater, gjennomføre sensitivitetsanalyser, sette opp budsjetter, gjennomføre break-evenanalyser, osv.

Denne boken forklarer også hvordan du kan jobbe med Excel i nettskyen.

Den er fylt med nyttige eksempler med fullstendige løsninger i Excel.

I filen rett nedenfor her er det lagt ut en rekke Excelmodeller som du kan laste ned og bruke.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215049014
  • Utgivelsesdato: 05.10.2020
  • Bokgruppe: 895

Morten Helbæk

Morten Helbæk er utdannet både siviløkonom (NHH) og dr.ing. (NTNU). Han er dosent ved Nord universitet. Helbæk har mange års undervisningserfaring fra høgskoler og universiteter og har tidligere gitt ut lærebøker i operasjonsanalyse, finansmodellering i Excel, finansiering og investering, statistikk og fysikalsk kjemi.
Mer informasjon om forfatteren

Per Arne Godejord

Per Arne Godejord har hovedfag i informasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen, med spesialisering innen biometriske sikkerhetssystemer og personvern. Han har jobbet i mange år som IT-sjef, førstelektor i informatikk og dekan ved Høgskolen i Nesna. Han er nå dekan ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.
Mer informasjon om forfatteren