På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788251835398
  • Utgivelsesdato: 12.02.1999
Dette er en bok for kvinner som vil skape sin egen arbeidsplass. Boken har som målsetning å gi leseren kunnskap om hvordan man går fram for å starte en bedrift uten å kjøre seg fast i alle problemene som må løses. Den starter med personlig motivasjon og fortsetter med produktidé, forretningsplan, valg av selskapsform, økonomistyring og spesialtemaer som forsikring, jus og skatt.

Hilde Elisabeth Johansen

Elbjørg Gui Standal

Elbjørg Gui Standal (d. 2013) var siviløkonom og Master of Management og jobbet som studierektor v/ Handelshøyskolen BI. Hun hadde bred erfaring både som styreleder og styremedlem. Hun gjennomførte i en årrekke styrekurs, og var medansvarlig for Master of Management kurset "Det verdiskapende styret" ved handelshøyskolen BI.