Velg format

kr 599
Forventet i salg 28.02.2022

Funksjonelle websider med PHP

En innføring i webprogrammering
Funksjonelle websider med PHP er en innføringsbok i webprogrammering skrevet for studenter ved høgskoler og universiteter og elever i den videregående skolen.

PHP er et av verdens mest utbredte webprogrammeringsspråk og er svært anvendelig. Det er velegnet for nybegynnere og har stor overføringsverdi til andre språk. Boken bygger på de siste utviklingene i PHP og tar for seg webprogrammering fra nybegynnernivå til mer avanserte tema.

Boken er pedagogisk lagt opp, og studentene kommer tidlig i gang med enkle programmer, slik at teori og praksis kan gå hånd i hånd. Sentrale elementer som tilordning, valg, løkker, innebygde funksjoner og metoder blir grundig forklart før objektorienterte begreper introduseres. Boken er rik på illustrerende eksempler, og til slutt i hvert kapittel får studentene prøve seg på en rekke øvingsoppgaver.

Med boken følger det en nettbasert ressursside der studentene får tilgang til «kom i gang»-beskrivelser, programkode til bokens eksempler, flere oppgaver, løsningsforslag og annet fagstoff.

Informasjon om boka

  • Sider: 472
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215049694
  • Utgivelsesdato: 28.02.2022
  • Bokgruppe: 219