Velg format

På lager
kr 309

Gjennomslag

Hvordan få myndighetene i tale
Å flytte makt. Enten vi snakker om Norge eller EU; makten fortoner seg fjern og utilgjengelig. Men er det faktisk mulig å komme i dialog med byråkratiet i Norge, med regjering og Storting, eller til og med selveste Europakommisjonen? Ja, hevder Gunnar Mathisen - statsviter og nestor i kommunikasjonsfaget.

Dørstokken er ofte ikke så høy. Og innenfor døra finner man ofte at maktens folk er både vitebegjærlig og menneskelige. Dette er en «gjør det selv»-bok i myndighetsarbeid, en stifinner i maktens labyrint. Fortellingen om hvordan du skal gå fram for å få makten i tale. Bokas budskap er at den som ønsker å oppnå dialog med myndighetene, må forstå hvordan makten er organisert og fungerer. Hvordan virker byråkrati og politikk, hver for seg og sammen? Hvilke framgangsmåter finnes for den som ønsker oppmerksomhet og innflytelse?

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215041742
  • Utgivelsesdato: 28.02.2020
  • Bokgruppe: 893

Gunnar Mathisen

Gunnar Mathisen er seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese. Han har tidligere arbeidet i fire ulike departementer, i OECD, Europakommisjonen og den norske EU-delegasjonen i Brussel, og ved Den norske ambassaden i Beijing. Han har også journalisterfaring og har skrevet fagbøker om bl.a. norsk politikk og administrasjon, om EU og om det kinesiske styringssystemet. Mathisen er statsviter fra Universitetet i Oslo.
Mer informasjon om forfatteren