Velg format

På lager
kr 299

hva er ANGST

I "hva er ANGST" gir Paul Moxnes en engasjert og personlig beretning om angstens mange fasetter. Fra den friske og positive angsten som kan bidra til at vi presterer og utvikler oss som mennesker, til den syke angsten som hemmer oss, eller til og med får oss til å gå til grunne.
Ingen følelse står så sentralt som angsten. Den er vond, men nødvendig. Den kan være en kilde til både kraft og styrke, men den kan også lamme oss fullstendig. Det er en følelse vi alle har kjent på kroppen. Denne boken gir deg nøkkelen til å forstå angstens vesen, enten du skal takle en angstlidelse eller du skal møte, takle og utnytte hverdagens angst.

Paul Moxnes er professor i Psykologi ved Handelshøyskolen BI. Han har vært opptatt av angst siden han begynte å studere emnet mer systematisk som psykolog og ledertrener på 70-tallet. Han har utgitt en lang rekke bøker om den friske og positive angsten, læring i arbeidsmiljøet og personlighet og rolle.


"«Frisk angst» heter åpningskapitlet i en ny, norsk mini-innføring i vår tids mest omseggripende fenomen. Disse sidene i «Hva er angst» bør bli obligatorisk foreldrepensum."
Karianne Bjellås Gilje i Dagbladet 02.01.2010

Informasjon om boka

  • Sider: 160
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215010465
  • Utgivelsesdato: 20.11.2009
  • Bokgruppe: 223

Paul Moxnes

Paul Moxnes (f. 1942) er dr. philos, Spesialist i organisasjonspsykologi (NPF), gjesteprofessor ved Universitet i Oslo og fagansvarlig for AFF-programmet i Samspill og ledelse. Han har vært professor ved Universitetet i Oslo, Universitet i Karlstad og ved Handelshøyskolen BI. Han har utgitt en lang rekke bøker om den friske og positive angsten, læring i arbeidsmiljøet og personlighet og rolle. Alle hans bøker er oversatt til svensk. Moxnes har også utviklet et av BIs mest populære lederopplæringsprogrammer, Samspill og ledelse; anvendt organisasjonspsykologi.
Mer informasjon om forfatteren