Velg format

kr 249
Forventet i salg 02.08.2021

hva er KONSERVATISME

Informasjon om boka

  • Sider: 150
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215032542
  • Utgivelsesdato: 02.08.2021
  • Bokgruppe: 214
Både Donald Trump og Erna Solberg kaller seg konservative. Hva i all verden er det som forener dem? Hva er konservatisme?

Konservatismen er mer aktuell enn på lenge. En rekke ulike krefter som kaller seg konservative, blir stadig mer fremtredende. Men konservatismen er aktuell også fordi vår samtids store, rotete problemstillinger kan forstås bedre ved hjelp av konservative innsikter og begreper, hevder Torbjørn Røe Isaksen.

Enten du ser på konservatisme som en løsning på eller årsak til verdens problemer, er det viktig å gjøre seg kjent med dens tankesett. Denne boken gir en interessant introduksjon til en politisk idéretning med store indre spenninger. Forfatteren formidler også hva han mener er den gode konservatismen som bør forme politikken.

Torbjørn Røe Isaksen (f. 1978) er arbeids- og sosialminister og har vært næringsminister og kunnskapsminister i Erna Solbergs regjering. Han har vært leder i Unge Høyre, politisk redaktør for tidsskriftet og nettstedet Minerva, og er en skarp samfunnsdebattant.

Torbjørn Røe Isaksen

Torbjørn Røe Isaksen (f. 1978) er næringsminister og har vært kunnskapsminister i Erna Solbergs regjering. Han har vært leder i Unge Høyre, politisk redaktør for tidsskriftet og nettstedet Minerva, og er en skarp samfunnsdebattant. Han har utgitt flere bøker, blant annet "Konservatisme" (med Henrik Syse, 2011).
Mer informasjon om forfatteren