Velg format

På lager
kr 359

Hvis du tror du er gal, tro om igjen!

Kognitiv terapi ved psykoser
Det er en bok som retter seg mot mennesker som sliter med psykosesymptomer, men er også svært nyttig lesestoff for fagfolk.
Plages du av stemmer eller bilder som andre ikke ser eller hører? Tror du at andre mennesker prøver å skade deg eller kontrollere deg? Føler du at det er noe merkelig som pågår rundt deg som du ikke kan forklare, eller at det skjer ting med deg som har en spesiell mening? Er du redd for at andre kan lese tankene dine eller at spesielle tanker blir plantet i deg?

Denne boken gir deg en steg-for-steg hjelp til å forstå dine problemer, den hjelper deg til positive forandringer og bidrar til bedring. Du får hjelp til å forstå hvorfor og hvordan slike problemer utvikler seg, og hva som vedlikeholder dem. Gjennom spørsmål og oppgaveark får du hjelp til å identifisere og se mønsteret i erfaringene dine. Du lærer hvordan du kan forandre tanker, følelser og atferd.

Boken er skrevet av internasjonalt anerkjente fagpersoner innenfor psykosefeltet og kognitiv terapi. Den er oversatt fra engelsk av Bjørn Inge Follevaag og faglig tilrettelagt av psykologspesialist Marit Grande, TIPS Sør-Øst, Oslo Universitetssykehus, Ullevål og psykiater Lars Linderoth, Rehabiliteringspoliklinikken, Bærum DPS.

Informasjon om boka

  • Sider: 144
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215015613
  • Utgivelsesdato: 30.03.2011
  • Bokgruppe: 224