Velg format

På lager
kr 309

Introduksjon til interaksjonsdesign

2. utgave
Denne boken kommer til å ødelegge internett for deg. Etter å ha lest den kommer du ikke til å klare å bruke en nettside, en app eller andre digitale løsninger bekymringsløst lenger. Du vil nemlig ha utviklet evnen til å skille god design fra dårlig design, og du kan sette teori ut i praksis og selv designe gode brukeropplevelser.

«Introduksjon til interaksjonsdesign» er boken for deg som er helt ny innen fagfeltet, og for deg som vil lære mer om hva interaksjonsdesign handler om.

Boken forklarer hva interaksjonsdesign og brukeropplevelse er, hvorfor det er så viktig, og hvordan du gjennomfører en designprosess for å lage best mulig brukeropplevelser for målgruppene.

Andreutgaven er oppdatert med nye eksempler og legger enda mer vekt på praktisk interaksjonsdesign.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215068619
  • Utgivelsesdato: 27.01.2023
  • Bokgruppe: 893

Tone Nordbø

Tone Nordbø jobber som interaksjonsdesigner og driver UX Norge. Hun har undervist i interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen, Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology og Høyskolen Kristiania i en årrekke. Tone brenner for brukersentrert design, formidling av faget, og bruk av Post-it-lapper i alle ledd i designprosessen.
Mer informasjon om forfatteren