Velg format

På lager
kr 459

Karriereveiledning

Karriereveiledere har som mål å hjelpe veiledningssøkende med å ta gode valg i forhold til utdanning, arbeidsliv, jobbsøking og karriere. Denne boka tar utgangspunkt i selve veiledningssamtalen og forklarer hva karriereveiledning er, hvorfor man driver med det og hvordan man gjør det.
Boka gir innsikt i grunnleggende problemstillinger knyttet til karriereveiledning, slik som etiske vurderinger, kvalitet og kompetanse samt forholdet mellom teori og praksis. Forfatterne diskuterer utfordringer knyttet til karriereveiledning på ulike konkrete arenaer, blant annet i skolen, i høyere utdanning, i møte med voksne og internt i organisasjoner. Boka inviterer også til faglig refleksjon og debatt omkring karriereveiledning.

En praktisk og nyttig bok for alle som jobber med karriereveiledning og andre former for veiledning. Også studenter, praktikere, ledere og teoretikere på feltet kan få ny innsikt og inspirasjon fra boka.

Som et av Norges eldste og største karrieresentre, har Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo redigert og levert bidrag til boka. Redaktørene Tonje Foosnæs Gravås og Ingjerd Espolin Gaarder har lang fartstid som veiledere ved senteret, og er nå ansatt i VOX, Nasjonal enhet for karriereveiledning.

De øvrige bidragsyterne er Kjersti Isachsen, Anders Lovén, Anne- Britt Markman, Monika Nerland, Tord Reine, Karianne Nyheim Stray, Heidi Sønstebø og Tone Vassbotn.

Informasjon om boka

  • Sider: 200
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215014043
  • Utgivelsesdato: 23.09.2011
  • Bokgruppe: 215

Ingjerd Espolin Gaarder

Mer informasjon om forfatteren

Tonje Foosnæs Gravås

Mer informasjon om forfatteren