På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215039893
  • Utgivelsesdato: 22.11.2019
Forfatterne gir en introduksjon til den kognitive modellen for psykosesymptomer. De beskriver metoden ved å vise konkrete eksempler på intervensjoner og holdninger hos terapeuten som fremmer bedring, mestring og livskvalitet.

Forfatterne er erfarne kognitive terapeuter, og de har gjennom mange år gitt helsepersonell opplæring i kognitiv terapi ved psykose.

Boken er skrevet for studenter og klinikere innenfor fagfeltet psykisk helse.

Marit Grande

Marit Grande (f. 1961) er psykologspesialist, kognitiv og metakognitiv terapeut og veileder. Hun har arbeidet ved TIPS Sør-Øst, som er en regional kompetansetjeneste for psykoser ved Oslo Universitetssykehus. Fra 2016 er hun privatpraktiserende psykolog med driftsavtale fra Helse Sør-Øst.

Lene Hunnicke Jensen

Lene Hunnicke Jensen (f. 1960) er ergoterapispesialist i psykisk helse, kognitiv terapeut og veileder. Hun arbeider som spesialkonsulent ved TIPS-poliklinikken, Asker DPS i Vestre Viken HF og som TIPS Sør-Øst konsulent ved Regional Kompetansetjeneste ,TIPS Sør-Øst.