Velg format

kr 599
Forventet i salg 28.03.2024

Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger

I næringsvirksomhet og private forhold spiller kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger en avgjørende rolle. Smarte kontrakter og effektiv tvisteløsning gir resultater på bunnlinjen og styrke i sosiale relasjoner. I denne boken får du verktøyene du trenger og praktiske tips for å lykkes med din neste viktige avtale og i tvistene som ikke er til å unngå.

Boken henvender seg til ledere, advokater, jurister og andre som arbeider med kontraktsforhandlinger og tvisteløsning, samt de som ønsker en faglig oppdatert fremstilling av sentrale emner i slike forhandlinger.

Sverre Blandhol er professor ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo. Han er forfatter av flere bøker, blant annet «Smarte forhandlinger» (2020) og «Konfliktkoden» (2021).

Informasjon om boka

  • Sider: 350
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215036939
  • Utgivelsesdato: 28.03.2024
  • Bokgruppe: 211

Sverre Blandhol

Sverre Blandhol er dr. juris og professor ved Det juridiske fakultet i Oslo. Han har forsket på og undervist om forhandlinger i en årrekke, og har betydelig praktisk erfaring fra arbeid som advokat, mekler og rådgiver. Blandhol har også en mastergrad i psykologi, og han har vært gjesteforsker ved Program of Negotiation ved Harvard University der råutkastet til boken Smarte forhandlinger ble skrevet.
Mer informasjon om forfatteren