Velg format

kr 599
Forventet i salg 15.07.2021

Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger

Informasjon om boka

  • Sider: 350
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215036939
  • Utgivelsesdato: 15.07.2021
  • Bokgruppe: 211
«Kontraktsforhandlinger og forliksforhandlinger» handler om inngåelse av avtaler med økonomisk formål og håndteringen av konflikter som kan oppstå, enten det gjelder byggeprosjekter, anskaffelser eller økonomisk samarbeid. I slike forhandlinger er det sentralt å kunne analysere og håndtere risiko. I en forhandlingsprosess må du også klare å skape verdifulle og holdbare løsninger, for å ivareta relasjoner og ta andre relevante hensyn.

Boken henvender seg spesielt til jurister og andre som opptrer som rådgivere, representanter eller meklere. Boken er rikt illustrert med praktiske eksempler. Den er pedagogisk oppbygget med utheving av sentrale begreper og utstyrt med sjekklister og repetisjonsspørsmål. Det gjør at boken passer både for deg som ønsker å bli bedre til å forhandle, og som fagbok på høyskole- eller universitetsnivå.

Sverre Blandhol

Sverre Blandhol er dr. juris og professor ved Det juridiske fakultet i Oslo. Han har forsket på og undervist om forhandlinger i en årrekke, og har betydelig praktisk erfaring fra arbeid som advokat, mekler og rådgiver. Blandhol har også en mastergrad i psykologi, og han har vært gjesteforsker ved Program of Negotiation ved Harvard University der råutkastet til boken Smarte forhandlnger ble skrevet.
Mer informasjon om forfatteren