Velg format

På lager
kr 449

Kulturbevisst ledelse

Fra ord til handling
«Kulturbevisst ledelse» forklarer organisasjonskultur for så vel studenter som praktikere. Boken gir råd og retning for hvordan ledere kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt.
Virksomheters kultur er avgjørende for hvordan de fungerer. Men kultur er et komplekst og sammensatt fenomen som ikke enkelt vedtas eller programmeres. Samtidig påvirker ledere kulturen i organisasjoner enten de vil det eller ikke, enten de tror det eller ikke. De fleste virksomheter gir uttrykk for at de er opptatt av god og riktig organisasjonskultur. Men gjøres de rette tingene for at denne realiseres?

I «Kulturbevisst ledelse» får du råd og retning for hvordan du kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt. Rådene er basert på en grundig innføring i hva kultur og organisasjonskultur er, hvordan den virker og utvikler seg, og ikke minst hvordan den påvirkes av deltagernes handlinger.

Boken henvender seg til den reflekterende praktiker eller den praksisorienterte teoretiker. Den kan godt leses på egenhånd eller den kan leses i tilknytning til kurs og utdanning.

Informasjon om boka

  • Sider: 224
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215012087
  • Utgivelsesdato: 21.05.2015
  • Bokgruppe: 212

Bjørn W. Hennestad

Bjørn W. Hennestad (1948 - 2023) var professor i organisasjonskultur og lederskap ved Handelshøyskolen BI. Hennestad hadde i tillegg bred erfaring som leder og konsulent, samt som ansvarlig for opplæringsprogrammer i en rekke virksomheter.
Mer informasjon om forfatteren