Velg format

På lager
kr 499

Kunnskapsverkstedet

å se det levende i en praksis
Kunnskapsverkstedet er en pedagogisk modell. Forfatterne viser hvordan bruk av fortelling, refleksjon og undring kan brukes for å utvikle kunnskap.
Arbeidet veksler mellom individuell skriving og refleksjon, og utveksling i grupper. Modellen har flere faser og det benyttes også andre estetiske uttrykk for å utdype refleksjonene.

Målgruppen er yrkesutøvere innenfor sosialt arbeid, barnevern og pedagogisk virksomhet. Boken har særlig relevans for videreutdannings- og masterprogram der studentene skriver personlige, faglige essayer, men egner seg også som inspirasjon for å skreddersy program for fagutvikling innenfor organisasjoner.

Antologien er et resultat av et bredt nettverksamarbeid i prosjektet Stories Enhancing Skills i Leonardo da Vinci-programmet, der 11 partnerorganisasjoner fra forskning, undervisning og praksisfelt i Norden, Estland og Spania har samarbeidet om utprøving av Kunnskapsverkstedet som læringsarena innenfor sosialt arbeid og pedagogisk virksomhet.

Bidragsytere: Rafael Aliena, Angelica Majos Trepatt, Sirli Peterson, Jan Jaap Rothuizen, Finn Thorbjørn Hansen, Else Målfrid Boine, Inger Helen Erstad, Sofie Normann, Sigrid Nordstoga. Etterord av Jens Ivar Nergård.

Informasjon om boka

  • Sider: 280
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215018546
  • Utgivelsesdato: 10.05.2013
  • Bokgruppe: 223