Velg format

kr 649
Forventet i salg 12.07.2021

Markedsføringsledelse

10. utgave

Informasjon om boka

  • Sider: 700
  • ISBN: 9788215037080
  • Utgivelsesdato: 12.07.2021
  • Bokgruppe: 212
«Markedsføringsledelse» er en innføringsbok som dekker alle emnene en markedsfører må beherske. Boken er en klassiker gjennom mange år. Den er basert på internasjonal forskning, men er forankret i norsk virkelighet gjennom et bredt tilfang av norske eksempler.

10. utgave har vært gjenstand for en gjennomgående revidering og oppdatering. Blant annet blir forholdet mellom bærekraft og markedsføring gjennomgående belyst.

«Markedsføringsledelse» henvender seg i første rekke til studenter som tar et innføringskurs i markedsføring, men også ledere og markedsførere vil ha stort utbytte av boken − enten de benytter den som oppslagsverk eller til selvstudier.

Denne boken har egen nettressurs.

Arve Pettersen

Arve Pettersen er førsteamanuensis og instituttleder ved NTNU Handelshøyskolen. Han har over 30 års erfaring med undervisning og rådgiving for en rekke store norske bedrifter i markedsstrategiske spørsmål. Spesialfeltet er strategi, markedsføring på bedriftsmarkedet med hovedfokus på kommersialisering av ny teknologi, relasjonsmarkedsføring og markedsundersøkelser.
Mer informasjon om forfatteren

Hans Mathias Thjømøe

Hans Mathias Thjømøe er utdannet siviløkonom fra Århus Business School, er cand.merc. fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har doktorgrad i markedsføring fra Copenhagen Business School. Han har i mange år vært førsteamanuensis ved BI og er nå gjesteforeleser ved NTNU Business School.
Mer informasjon om forfatteren

Runar Framnes

Runar Framnes er tidligere studierektor ved Handelshøyskolen BI og faglig leder/Associate Dean for bachelorstudiet i internasjonal markedsføring, samt programansvarlig ved BI Senter for lederutdanning. Framnes har sterk næringslivstilknytning gjennom mangeårig praksis som styreleder, styremedlem og konsulent for en rekke norske og utenlandske bedrifter. Han er forfatter/medforfatter til over 20 fagbøker.
Mer informasjon om forfatteren

Håvard Huse

Håvard Huse er Høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI.
Mer informasjon om forfatteren