Mer effektivt prosjektarbeid

Svein Arne Jessen

Last ned innholdsfortegnelse som PDF
Bestill vurderingseksemplar

Bokens hovedtemaer er forarbeid og planlegging av prosjekter, organisering og styring av prosjekter, samt prosjektledelse generelt.

3. utgaven er grundig oppdatert. Kapittelstrukturen er noe endret fra forrige utgave og det er tatt med noen nye emner som er svært aktuelle i moderne prosjektarbeid. Boken er lagt opp for undervisning på bachelor- og masternivå, men egner seg også godt for konsulenter og praktikere i nærings- og organisasjonslivet.

Svein Arne Jessen var cand.real. og hadde en doktorgrad i prosjektledelse fra University of Southern California, USA og Henley, UK. Jessen hadde både erfaring fra EDB-bransjen og transportforskning, samt erfaring som bedriftsrådgiver og daglig leder av norske og internasjonale bedrifter. Han var i en årrekke professor ved Handelshøyskolen BI og underviste også ved universiteter i Asia (Kina) og Europa (Frankrike og England). Professor Jessen har også skrevet bøkene «Konsekvensanalyser i praktisk prosjektarbeid» (Universitetsforlaget, 2000), «Business by Projects» (Universitetsforlaget, 2002) og «Prosjektledelse trinn for trinn» (Universitetsforlaget, 2008).

Utgivelsesår 2005
Salgsdato 18.04.2005