Norge er i dag et flerreligiøst samfunn. Alle de fem verdensreligionene er etablert, og vi har fått et religiøst mangfold som for bare noen tiår siden var oss helt fremmed.

I «Verdensreligioner i Norge» presenteres hinduistiske, buddhistiske, islamske, jødiske og kristne sammenslutninger i Norge. Boka beskriver hvordan verdensreligionene praktiseres og viser det store mangfoldet av religiøse tradisjoner og ritualer knyttet til hver av religionene. Forfatterne presenterer også statistikk over hver enkelt religions størrelse og fakta om geografisk utbredelse og hvor de ulike religionene har sine hellige steder.

Denne 4. utgaven har oppdatert tallmateriale og faktainformasjon og er grundig revidert i tråd med viktige hendelser og trender i Norge det siste tiåret. Boka henvender seg til alle som er opptatt av det flerkulturelle Norge, og er etablert som en viktig grunnbok for studenter i religionsvitenskap ved universitetene og KRLE-fag i allmennlærerutdanningen.

Utgivelsesår 2018
Salgsdato 31.05.2018