Velg format

På lager
kr 399

Økonomiskolen

Selvfølgelig kan man lære økonomi fra lenestolen.

Økonomi kan være vanskelig. Men det er også morsomt. Når du forstår enkelheten i tilsynelatende kompliserte sammenhenger, er det rent ut sagt underholdende.

Denne boken er lettlest, men ikke lettvint - du kan sette deg godt til rette og glede deg over å forstå stadig mer.

Fra regnskap og bedriftsøkonomi til finans og samfunnsøkonomi - «Økonomiskolen» tar deg gjennom fagene i en siviløkonomutdannelse, lar deg bli kjent med de grunnleggende begrepene og teoriene, og stikker innimellom litt dypere.

Boken har en logisk oppbygging, men du trenger ikke å begynne på første kapittel. La interessen din styre rekkefølgen. Du vil uansett ende opp litt smartere og adskillig mer sikker på økonomisk teori.

"Økonomiskolen" er en revidert og oppdatert utgave av salgssuksessen ved samme navn som kom ut første gang i 1991.


Sagt om boken:

«Løp og kjøp! Originalen var en legendarisk bok som burde vært i pensum for skolen for lenge siden. En flott gave til den oppvoksende slekt - eller en brysom slektning som ikke forstår økonomi. Juleselskapene blir ikke de samme uten!»
Jan Petter Stiff, partner i Crux Advisers

Informasjon om boka

  • Sider: 264
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215028422
  • Utgivelsesdato: 17.11.2017
  • Bokgruppe: 222
Finn Øystein Bergh

Finn Øystein Bergh

Finn Øystein Bergh er Chief Economist and Strategist i Pareto Asset Management. Han er utdannet siviløkonom, MBA, statsviter og samfunnsøkonom. Tidligere har han jobbet som journalist, sjeføkonom og redaksjonssjef i Kapital og vært investeringsdirektør i Pareto AS og i Pareto Asset Management.
Mer informasjon om forfatteren