Velg format

På lager
kr 729

Økonomistyring 2

Driftsregnskap og budsjettering. 7. utgave
Boken drøfter ulike styringsmodeller og metoder for lønnsomhetsanalyser, og hvordan de kan integreres. Den praktiske og grundige tilnærmingen gjør den også meget godt egnet for ledere og økonomimedarbeidere, som oppslagsverk eller til selvstudier.

Boken består av fire deler; Kostnadsbegreper, kalkulasjonsprinsipper og metoder, bedriftsøkonomiske beslutningsproblemer og desentralisering og prestasjonsmåling.

Denne 7. utgaven er revidert i tråd med ny forskning og praksis. Det samme gjelder faktaopplysninger og caser.

Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag, og en nettside med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og videoforelesninger:
www.nettressurser.no/hoff

Informasjon om boka

  • Sider: 456
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215039732
  • Utgivelsesdato: 22.12.2020
  • Bokgruppe: 212

Kjell Gunnar Hoff

Kjell Gunnar Hoff er utdannet siviløkonom ved Washington State University. Han har over 20 års erfaring som leder av virksomheter innen handel, produksjon og internasjonale petroleumstjenester. Hoff har dessuten lang undervisningserfaring og er dosent emeritus fra handelshøyskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Han er æresdoktor ved Riga Technical University, Latvia.
Mer informasjon om forfatteren

Morten Helbæk

Morten Helbæk er utdannet både siviløkonom (NHH) og dr.ing. (NTNU). Han er dosent ved Nord universitet. Helbæk har mange års undervisningserfaring fra høgskoler og universiteter og har tidligere gitt ut lærebøker i operasjonsanalyse, finansmodellering i Excel, finansiering og investering, statistikk og fysikalsk kjemi.
Mer informasjon om forfatteren