Kunne exphil

Kunne er Universitetsforlagets digitale plattform for læremidler.

Prøv Kunne exphil
Kunne exphil

Kunne er Universitetsforlagets digitale plattform for læremidler. 

Prøv Kunne exphil

Forstå pensum med Kunne 

Mange synes pensum er krevende. Kunne retter seg mot studenter som vil ha en enklere oversikt. Studentene får et ekstra hjelpemiddel for å lære seg innholdet i faget gjennom korte tekster, videoer og interaktive oppgaver.

I 2022 lanserte Kunne sitt første digitale kurs for exphil. Kurset retter seg mot studenter som tar exphil ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Agder. Kunne exphil er spesielt utviklet for at studenter skal få en effektiv og oversiktlig inngang til å forstå filosofiske temaer som etikk og vitenskapsteori, og filosofer som Kant, Descartes og Platon. Alt innhold er laget i samarbeid med fageksperter i filosofi med undervisningserfaring i exphil.

Oppdag og prøv de første kapitlene gratis på Kunne.no nå!
 

Det er forskjell på å lese exphil og å kunne exphil

Kontakt oss

Besøk vår hjelpeside med spørsmål og svar. Finner du ikke svar på det du leter etter, eller har innspill til forbedringer, vil vi gjerne høre fra deg via vårt kontaktskjema

Bli med på testing! 

Vi trenger deltakere i et testpanel som hjelper oss å forbedre produktet. Vil du delta? Skriv til oss via vårt kontaktskjema og velg «Testpanel» som emne. Deltakelse i testpanelet blir honorert.