På lager

Reaksjoner og mekanismer i organisk kjemi

• Sider: 112
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215031996
  • Utgivelsesdato: 18.01.2019
«Reaksjoner og mekanismer i organisk kjemi» er et nyttig og oversiktlig støttehefte til organisk kjemi for universitet og høyskole.
Organisk kjemi er et stort og komplekst fagområde med mange detaljer å holde styr på. Det kan lett bli overveldende å orientere seg i den store informasjonsmengden i en typisk lærebok i faget. Derfor har Alexander H. Sandtorv samlet de viktigste reaksjonene, mekanismene og begrepene fra organisk kjemi i dette heftet.

Store og nyttige oversikter viser de vanligste reaksjonene med betingelser og reagenser. Reaksjonsmekanismer er også vist i detalj, sammen med oversiktstabeller, lister og regler som det er viktig å kunne.

Boken passer som støttelitteratur til de fleste læreverk i organisk kjemi og egner seg like godt når en leser, som når en løser oppgaver, pugger eller forbereder seg til eksamen.

Hør Alexander H. Sandtorv om organisk kjemi i Universitetsforlagets podkast!

Alexander H. Sandtorv

Alexander Harald Sandtorv er førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo, med doktorgrad i organisk kjemi fra Universitetet i Bergen. Sandtorv underviser i organisk kjemi ved Universitet i Oslo. Han har tidligere jobbet som forsker og foreleser i USA og England. Sandtorv er opptatt av formidling, og har en aktiv forfattervirksomhet innen både fag- og skjønnlitteratur.