Velg format

På lager
kr 389

Samvirke

En lærebok i beredskap
Samvirke blir stadig mer aktuelt i en kompleks verden. Ved manglende eller haltende samvirke reduseres samfunnets evne til å møte sammensatte kriser. I denne boka blir utfordringene og styrken ved samvirke, ledelse og atferdsmønstre gjennomgått.

Forfatterne belyser samvirke gjennom skildringer fra ulike skadesteder. Mange av erfaringene er hentet fra maritim sektor, som er viktig på grunn av vår lange kystlinje. Du finner også eksempler fra smittevernberedskap, beredskap under massemønstring og informasjonssikkerhet.

Samvirke - en lærebok i beredskap gir de som jobber med beredskap, verktøy til å møte uforutsette utfordringer.

Boka retter seg mot de som er involvert i beredskapsarbeid, fra operative ledere i Beredskaps-Norge og ledere med kommunalt beredskapsansvar, til studenter med samfunnssikkerhet og kriser som tema.


Bidragsytere:
Jarle Løwe Sørensen, Jörn Klein, Atle M. Christiansen

Informasjon om boka

  • Sider: 160
  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215027944
  • Utgivelsesdato: 10.07.2017
  • Bokgruppe: 214

Leif Inge Magnussen

Leif Inge Magnussen (PhD) er førsteamanuensis i ledelsesfag, og leder Senter for beredskap og integrert krisehåndtering ved Universitetet i Sørøst Norge (USN). Leif har drevet med kurs og føring siden 1982. Han er utdannet pedagog og Tindevegleder, og er president for Norske Tindevegledere, Nortind, og The IFMGA Environment Commission.
Mer informasjon om forfatteren

Elsa Kristiansen

Elsa Kristiansen er professor i management ved USN Handelshøyskolen. Hun har forsket mye på situasjonen rundt idrettsutøvere, motivasjon, stressmestring og idrettsarrangementer.
Mer informasjon om forfatteren