På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215029122
  • Utgivelsesdato: 19.06.2017
Etikk er et tema som kommer stadig høyere på dagsorden både i private og offentlig virksomheter. I denne velskrevne boken viser Øyvind Kvalnes at etikk også er et praktisk verktøy i arbeidslivet.

Stadige moralske kriser i arbeidslivet illustrerer behovet for etisk beredskap. Denne boken presenterer praktiske etiske verktøy som setter leseren i stand til å tenke gjennom konsekvensene av egne handlinger. Den er rikt illustrert med eksempler på aktuelle moralske dilemmaer som den enkelte arbeidstaker kan møte i hverdagen.

Forfatteren har tidligere mottatt Universitetsforlagets faglitterære pris for dette bokprosjektet. Denne 3. utgaven er gjennomgående revidert og forbedret og den er blitt tilført nye og aktuelle eksempler.

Øyvind Kvalnes

Filosofen Øyvind Kvalnes er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI. Han har tidligere vært leder for Humanistisk Akademi i Oslo og har lang erfaring med å holde foredrag, seminarer og kurs for norske organisasjoner innen emner som etikk og verdier, kommunikasjon og ledelse. Han tok en doktorgrad i etikk ved Universitetet i Oslo i 1998, med avhandlingen "Living with Moral Luck".