Velg format

På lager
kr 329

Skriv så det selger!

Overtal og overbevis i alle kanaler, 4. utgave
Alle kan bli flinkere til å skrive. «Skriv så det selger!» er mer enn en bok. Det er en verktøykasse for deg som vil overbevise, overtale og selge.

Skriver du e-poster og notater? Skal du invitere til seminar? Fortelle en historie? Eller har du en nettside som skal vise frem bedriften din? Her får du praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer og gir deg gjennomslag.

Du lærer:
- teknikker for å finne og treffe målgruppen
- om retoriske virkemidler som kan styrke teksten din
- hvordan du bygger opp forskjellige typer tekster
- historiefortelling
- hvilke overskrifter som gir oppmerksomhet
- hvordan du kan ta i bruk kunstig intelligens for å gjøre skrivejobben lettere og raskere

«Stappfull av gode eksempler og praktiske råd - og veldig morsom!»
Helene Uri, språkviter og forfatter

«Om du har skrevet lite eller mye, spiller ingen rolle. Alle vil bli bedre til å skrive av å lese Skriv så det selger!. Derfor vil du alltid finne gode grunner til å plukke opp boken igjen. Og igjen.»
Hans-Petter Nygård-Hansen, KommFrem AS

«Jeg kan varmt anbefale denne boken! Du lærer å skrive tekster med snert, og du får også verktøy for å ha mer gjennomslagskraft når du presenterer.»
Ellen Breiby, Dale Carnegie Training

«Dette er en annerledes og uvanlig underholdende fagbok - praktisk orientert og med svært gode eksempler og tips. Med hjelp fra historiefortelling, retorikk og kreative metoder viser Skriv så det selger! veien til gode, selgende tekster innenfor mange sjangre.»
Rune Semundseth, BusinessMastering AS

Informasjon om boka

  • Sider: 128
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215070322
  • Utgivelsesdato: 15.04.2024
  • Bokgruppe: 212
Christine Calvert

Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hun leverer skreddersydde foredrag og skrivekurs til både næringslivet og offentlig sektor. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 35 år - som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og førstelektor. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen for Riksmålsforbundets Gullpenn. Calvert har også skrevet bøkene Skriv for nettet - kort og godt og Skriv godt, bli forstått (sammen med Ove Dalen).
Mer informasjon om forfatteren