Velg format

På lager
kr 469

Smarte forhandlinger

Vi driver alle med forhandlinger i større eller mindre skala og nærmest på daglig basis. For å lykkes med forhandlinger er det nødvendig med en praktisk tilnærming som er forankret i vitenskapelig teori. Da kan du være trygg på at det du gjør, virkelig fungerer. Det får du i denne boken.

«Smarte forhandlinger» henvender seg til deg som ønsker å bli bedre til å forhandle, enten du har mye eller lite erfaring. Forfatteren tar utgangspunkt i de praktiske oppgavene du møter som forhandler, og gir deg redskapene og strategiene du trenger for å løse dem. Du blir kjent med de syv nøklene til effektive forhandlinger, lærer å skape og fordele verdi og får innsikt i en praktisk strategi for å takle tøffe motparter. Sentrale begreper er uthevet, teorier er rikt illustrert med praktiske eksempler, og det er utarbeidet sjekklister og repetisjonsspørsmål. I sum gjør det at boken er meget godt egnet for alle som forhandler privat eller profesjonelt, og som fagbok på høyskole- eller universitetsnivå.

Sverre Blandhol skriver lettfattelig og engasjerende om det komplekse og sammensatte ved forhandlinger. I Smarte forhandlinger kombinerer Blandhol faglig tyngde med en språklig letthet som skaper både gjenkjennelse og aha-opplevelser, samtidig som han gir en rekke anvendelige råd til neste forhandlingsrunde, uavhengig av hvor og når den måtte oppstå.
Kristin Skogen Lund, konsernsjef, Schibsted

Smarte forhandlinger er boken jeg ikke skjønte at jeg savnet før jeg hadde lest den. Boken er spekket med konkrete eksempler fra arbeids- og familielivet som gjør teoriene levende og forståelige. Jeg kan ikke få anbefalt denne boken nok til alle som er interessert i å bli en bedre forhandler på alle arenaer i livet - og hvem er ikke det?
Henning Bang, førsteamanuensis ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.

Informasjon om boka

  • Sider: 280
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215036533
  • Utgivelsesdato: 17.03.2020
  • Bokgruppe: 212

Sverre Blandhol

Sverre Blandhol er professor ved Det juridiske fakultet i Oslo. Han har forsket på og undervist om forhandlinger i en årrekke, og har betydelig praktisk erfaring fra arbeid som advokat, mekler og rådgiver. Blandhol har også en mastergrad i psykologi, og han har vært gjesteforsker ved Program of Negotiation ved Harvard University der råutkastet til boken Smarte forhandlinger ble skrevet.
Mer informasjon om forfatteren