Velg format

På lager
kr 299

Styrearbeid i praksis 8. utgave

"Skal man bare lese én bok om styrearbeid, er «Styrearbeid i praksis» et godt valg."
Lena Amalie Hamnes i PROSA
Dette er 8. utgave av bestselgeren «Styrearbeid i praksis». Boka henvender seg til både nye og mer erfarne styremedlemmer som trenger en praktisk introduksjon og oversikt over:

* Styrets hovedoppgaver
* Styrets sammensetning
* Styrets arbeidsform
* Styrets ansvar

I bokas vedlegg utdypes fem viktige temaer: Strategiutvikling, menneskelig samspill i styret, økonomisk styring, juridiske aspekter for styret og god virksomhetsstyring (Corporate governance).

Denne nye utgaven av «Styrearbeid i praksis» er gjennomgående revidert og oppdatert. Boka gir leseren gode retningslinjer og konsepter for sitt styrearbeid. Leseren blir dessuten introdusert for for tre forskjellige og inspirerende bedriftseksempler. Felles for de tre bedriftseksemplene er at styrearbeid for forkjellige måter har vært en avgjørende suksessfaktor.

Informasjon om boka

  • Sider: 128
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215024486
  • Utgivelsesdato: 19.11.2014
  • Bokgruppe: 212

Stein O. Levorsen

Stein O. Levorsen er siviløkonom og MBA og har dessuten gjennemgått styrelederprogrammet ved Harvard Business School. Levorsen har lang og variert erfaring som styreleder og bedriftsinvestor på full tid. Erfarignen stammer fra både større og mindre selskaper i en rekke branskjer i både inn- og utland.
Mer informasjon om forfatteren