Velg format

På lager
kr 249

Superstudent

Lær mer effektivt, få bedre karakterer, 2. utgave

Informasjon om boka

  • Sider: 200
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215030135
  • Utgivelsesdato: 28.06.2018
  • Bokgruppe: 226
Ønsker du å lære mer effektivt og få bedre karakterer? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid? Da er dette boken for deg.
«Superstudent» er bestselgeren om studieteknikk, skrevet av en som selv gikk fra å være gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene.

Du lærer hvordan du:
- tar bedre notater
- leser mer effektivt
- får mest mulig ut av forelesningene
- får mer ut av gruppearbeid
- gir bedre eksamenssvar
- motiverer deg selv

«Superstudent» er basert på oppdatert forskning om effektivt læring. Boka er oversatt til 18 språk og har solgt over 25 000 eksemplarer bare i Norge.

«Denne boken skulle jeg gjerne hatt som student! Det er en komprimert pakke av gode studieteknikker, solid forankret i forskning.»
Eva Tryti, psykologspesialist

Fem gode tips til deg som er helt fersk som student!

Er du ny på campus og lurer på hvordan du skal gripe an den nye tilværelsen? Forfatteren av Superstudent gir deg et forsprang med fem solide tips.

Les hele saken her.

Olav Schewe

Olav Schewe er utdannet økonom fra University of Oxford, tidligere blogger for Dagens Næringsliv og forfatter av bøkene Utvekslingselev, Superstudent og Jobbsøkerkoden. Olav er opptatt av hva enkeltpersoner kan gjøre for å lære mer effektivt, kommunisere mer overbevisende og få bedre resultater ved hjelp av ulike teknikker. Hans forfatterskap har blitt oversatt til flere språk, og han er en populær kurs- og foredragsholder.
Mer informasjon om forfatteren