Velg format

På lager
kr 499

Teknologi og læringsmiljø

Forfatterne av denne boken diskuterer sammenhengen mellom teknologi og læringsmiljø og hva slags betydning den har for elevenes læringsutbytte.

Digitale ferdigheter inngår som en av fem grunnleggende ferdigheter for læring og utvikling i skolen. Bokens formål er å presentere muligheter og dilemmaer knyttet til teknologi, og hvordan bruken av digitale verktøy kan styrke læringsmiljøet.

Boken bidrar til en forståelse av hvordan teknologi og læringsmiljø kan påvirke hverandre, og på den måten skape nye forståelser hos lærerstudenter, lærerutdannere og etablerte lærere som ønsker å ta i bruk digitale verktøy i læringssituasjoner.

Redaktører er Trond Lekang og Mirjam Harkestad Olsen, som begge arbeider med utdanning av pedagoger for arbeid i skolen. De har fått med seg et knippe forfattere som har undersøkt diverse digitale prosesser, og som presenterer og diskuterer sine data ut fra ulike teoretiske vinklinger.

Informasjon om boka

  • Sider: 320
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215030456
  • Utgivelsesdato: 29.03.2019
  • Bokgruppe: 215

Mirjam Harkestad Olsen

Mirjam Harkestad Olsen er professor i spesialpedagogikk ved institutt for lærerutdanning og pedagogikk ved UiT Norges arktiske universitet.
Mer informasjon om forfatteren