Velg format

På lager
kr 459

Tredjemannsvern - Dynamisk tingsrett, konkursrett og panterett

Oppgavesamling med veiledninger. 4. utgave
Boken inneholder oppgaver med veiledning i faget tredjemannsvern (dynamisk tingsrett, panterett og konkursrett). Boken er nyttig for alle som studerer faget - både nye og viderekomne - og kan brukes både til selvstudium, gruppestudium og i undervisning.

Denne fjerde utgaven er oppdatert i henhold til de mange lovendringene som er kommet til siden forrige utgave. Den er også tilpasset utviklingen i de senere års rettspraksis.

Erlend Haaskjold er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche. Nicolai V. Skjerdal er partner i advokatfirmaet Hjort. Begge har i en årrekke undervist ved Det juridiske fakultet i Oslo.

Informasjon om boka

  • Sider: 368
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215019949
  • Utgivelsesdato: 11.12.2013
  • Bokgruppe: 211

Erlend Haaskjold

Erlend Haaskjold, cand.jur. fra Universitetet i Oslo, M.A., LL.M. (London), B.C.L. (Oxford) og Barrister (England & Wales). Han er advokat og partner i advokatfirmaet Schjødt. Han fikk møterett for Høyesterett i 2003 og arbeider særlig med prosedyre og tvisteløsning. Haaskjold har i en årrekke undervist i sentrale formuerettslige emner ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo, og han har tidligere blant annet skrevet bøkene Kontraktsforpliktelser (2. utg. 2013) og Obligasjonsrett - en innføring (2. utg. 2023). Han har dessuten bred erfaring som voldgiftsdommer i kommersielle og internasjonale tvister. Han er Chartered Arbitrator og innvalgt som medlem av presidentpanelet ved the Chartered Institute of Arbitrators (London).
Mer informasjon om forfatteren

Nicolai V. Skjerdal

Nicolai V. Skjerdal er advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort. Han underviser også ved Det juridiske fakultet i Oslo, blant annet innen fagområdene tredjemannsvern, konkurs og panterett.
Mer informasjon om forfatteren