På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215019949
  • Utgivelsesdato: 11.12.2013
Boken inneholder oppgaver med veiledning i faget tredjemannsvern (dynamisk tingsrett, panterett og konkursrett). Boken er nyttig for alle som studerer faget - både nye og viderekomne - og kan brukes både til selvstudium, gruppestudium og i undervisning.

Denne fjerde utgaven er oppdatert i henhold til de mange lovendringene som er kommet til siden forrige utgave. Den er også tilpasset utviklingen i de senere års rettspraksis.

Erlend Haaskjold er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche. Nicolai V. Skjerdal er partner i advokatfirmaet Hjort. Begge har i en årrekke undervist ved Det juridiske fakultet i Oslo.

Erlend Haaskjold

Erlend Haaskjold, cand.jur. fra Universitetet i Oslo, M.A., LL.M. (London), B.C.L. (Oxford) og Barrister (England & Wales), er advokat og partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche. Han fikk møterett for Høyesterett i 2003 og arbeider særlig med prosedyre og tvisteløsning. Han har dessuten bred erfaring som voldgiftsdommer i kommersielle og internasjonale tvister.

Nicolai V. Skjerdal

Nicolai V. Skjerdal er advokat og partner i Advokatfirmaet Hjort. Han underviser også ved Det juridiske fakultet i Oslo, blant annet innen fagområdene tredjemannsvern, konkurs og panterett.