Velg format

På lager
kr 319

Vekterboka

Kommunikasjon og konflikthåndtering
Vektere har mange forskjellige oppgaver: De beskytter materielle verdier, forhindrer inntrengere på private områder, gjør tilsyns- og sikkerhetsarbeid og utfører kontrolloppgaver. I de fleste situasjoner, enten det er konflikt eller ikke, er det viktig at vektere klarer å kommunisere med de involverte på en god måte.

Gjennom god kommunikasjon kan vektere oppnå mindre motstand og bedre samarbeid med dem de er i kontakt med. Det å kommunisere godt kan også ha en effekt utover selve situasjonen fordi det gir publikum større tillit til vekteren eller til vekteryrket generelt.

Boka er skrevet for å gi vektere mer kunnskap om kommunikasjon og konflikthåndtering og for å øke profesjonaliseringen i vekteryrket. Forfatterne retter et fokus mot det samspillet som foregår mellom vekter og publikum, og viser til ulike situasjoner som kan være utfordrende å håndtere med et begrenset lovhjemmelsgrunnlag.

Hvert kapittel avsluttes med eksempler og oppgaver.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215047751
  • Utgivelsesdato: 04.03.2022
  • Bokgruppe: 893

Nils Morten Leite Larsen

Nils Morten L. Larsen er førstelektor ved Politihøgskolen. Han underviser innenfor emnet Operativt politiarbeid med fokus på kommunikasjon, konflikthåndtering og psykologi.
Mer informasjon om forfatteren

Erik Carlquist

Erik Carlquist er førsteamanuensis ved Oslo Nye Høyskole og Universitetet i Oslo. Han har bakgrunn som klinisk psykolog og underviser blant annet i språk, kommunikasjon, forebygging og samfunnspsykologi.
Mer informasjon om forfatteren

Joshua Marvle Phelps

Joshua M. Phelps er førsteamanuensis i psykologi ved Oslo Nye Høyskole og Politihøgskolen. Han er programansvarlig for master i psykologi ved Oslo Nye Høyskole og har undervist blant annet i kommunikasjon og konflikthåndtering, psykologi, forskningsmetoder og kritisk psykologi.
Mer informasjon om forfatteren