Velg format

På lager
kr 499

Ærede rett!

Kræsjkurs i sakførsel, 2. utgave
God sakførsel krever både innsikt i skrevne prosessregler og praktisk erfaring.

I denne boken viser tre dyktige prosessadvokater hvordan sakførsel kan utøves på en korrekt, hensiktsmessig og elegant måte. Boken er skrevet for ferske advokater og advokatfullmektiger som står foran sine første rettssaker, men kan også være til glede for andre som ønsker å forbedre sin sakførsel.

Informasjon om boka

  • Sider: 264
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215064031
  • Utgivelsesdato: 20.12.2023
  • Bokgruppe: 221
Ola Ø. Nisja

Ola Ø. Nisja

Ola Ø. Nisja er partner i Wikborg Rein Advokatfirma. Han har bakgrunn blant annet fra Regjeringsadvokaten og som gjesteforsker ved Columbia Law School. Nisja er også forfatter av «Avtalt prosess, voldgift i praksis» (2015) og «Alternativ tvisteløsning» (2008).
Mer informasjon om forfatteren
Christian Reusch

Christian Reusch

Christian Reusch er partner i Simonsen Vogt Wiig advokatfirma, der han leder tvisteløsningsavdelingen. Han var ansatt hos Regjeringsadvokaten fra 1999-2017 og var sekretær for Tvistemålsutvalget, som utredet tvisteloven.
Mer informasjon om forfatteren
Kaare Andreas Shetelig

Kaare Andreas Shetelig

Kaare Andreas Shetelig er partner i Wikborg Rein Advokatfirma. Han er også bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI (2004) og har bakgrunn fra Regjeringsadvokaten. Shetelig er også medforfatter og ansvarlig for oppdatering av informasjonen om Norges bilaterale investeringsavtaler på Oxford University Press Investment Claims nettside (2015).
Mer informasjon om forfatteren