Velg format

På lager
kr 249

Bli bedre i statistikk

Eksempler og eksamensoppgaver med løsningsforslag
Denne hjelpeboka er for deg som vil forstå statistikk, for deg som vil lykkes på eksamen, og for deg som vil være sikker på at du har den statistiske verktøykassa du trenger i arbeidslivet.

Informasjon, eller data, fins overalt. Statistikk handler om å sammenfatte, tolke og bruke informasjonen vi får, til å ta avgjørelser.

Boka oppsummerer statistikkpensum og gir deg en steg-for-steg-metode for å løse oppgaver. Deretter løses en lang rekke oppgaver med denne stegvise metoden. Boka inneholder i tillegg tips til studieteknikk og eksamensråd.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215040837
  • Utgivelsesdato: 17.11.2021
  • Bokgruppe: 893

David Ruiz Banos

David Ruiz Banos er førsteamanuensis (innsteg) ved Matematisk institutt, Seksjon for risiko og stokastikk, ved Universitetet i Oslo (UiO). Han har doktorgrad innen stokastisk analyse og sannsynlighetsteori og har forelest mer enn 10 ulike emner innen matematikk og statistikk på universitetsnivå. David har omfattende undervisningserfaring fra UiO, Høgskolen i Innlandet og Det Polytekniske Universitetet i Catalonia (UPC).
Mer informasjon om forfatteren

Kristina Rognlien Dahl

Kristina Rognlien Dahl er førsteamanuensis ved Matematisk institutt, Seksjon for risiko og stokastikk, ved Universitetet i Oslo (UiO). Hun har doktorgrad i stokastisk optimal kontrollteori. Hun vant Norsk Regnesentrals masterpris i 2012 og Kongens gullmedalje for beste doktorgrad ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet i 2017. Hun har kurs i universitetspedagogikk og har undervist i til sammen 10 år i alt fra begynneremner i matematikk ved BI og UiO til emner på master- og PhD-nivå.
Mer informasjon om forfatteren