Velg format

På lager
kr 339

En kultur kalt ledelse

Om ledelse på tvers av tid og sted
Boken for alle som leder på tvers aldersgrupper, faggrenser, av nasjonale kulturer eller andre skillelinjer for å forstå kulturen vi kaller ledelse.

Dette er en bok med både praktiske og teoretiske innfallsvinkler til ledelse, men som først og fremst betegner ledelse som en utfordring og et verktøy for å jobbe med mangfold - både hjemme og ute.

Forfatterens utgangspunkt er at ledelse er et relativt nytt fenomen som har utviklet seg til å bli en egen kultur. Denne kulturen brukes for å utvikle og drive organisasjoner over store deler av verden og i mange deler av samfunnet. I forsøket på å kunne bruke ledelse overalt og til enhver tid, oppstår det problemer med konkurrerende kulturer. Noen av disse problemene er forutsigbare, men mange er overraskende.

Boken er illustrert med spennende eksempler fra «Expat Café» - en tenkt møteplass der mennesker med ulik bakgrunn møtes for å fortelle sine historier.

«En kultur kalt ledelse» henvender seg til alle som vil forstå lederens rolle, utfordringer og muligheter i en globalisert verden. Både studenter og praktikere vil ha stort utbytte av å lese denne boken.

Sagt om boken:
«Dette er en bok for ledere som både vil forstå hva de holder på med og utnytte sitt mulighetsrom bedre. Arnulf bruker sin solide faglige bakgrunn og betydelige internasjonale erfaring til å gi nye, fruktbare perspektiver og vinklinger på lederrollen. Fritt for unødvendige abstraksjoner ligger hele tiden utøvelse og praksis som underliggende verdi i teksten. I tillegg til å være virkelighets- og forskningsforankret, er boken underholdende og øye-åpnende å lese.»
Bjørn Hennestad, professor ved Handelshøyskolen BI

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215030982
  • Utgivelsesdato: 14.08.2019
  • Bokgruppe: 893

Jan Ketil Arnulf

Jan Ketil Arnulf (f. 1960) er professor ved Handelshøyskolen BI, spesialist i klinisk psykologi og i arbeids- og organisasjonspsykologi og professor II ved Forsvarets høgskole. De siste årene har han konsentrert sin forskning om hvordan ledelse utøves og skapes. En av hans mange forskningsinteresser er nettverk og makt. Arnulf er en ettertraktet, engasjerende og uredd foreleser. For å få vite mer om hva Jan Ketil Arnulf jobber med se: www.ketilarnulf.no.
Mer informasjon om forfatteren