Choose format

In stock
NOK 469

Organisasjonskultur

5. utgave

Hør Henning Bang i Universitetsforlagets podkast

Hva er organisasjonskultur? Hvorfor er det så viktig å forstå kulturen i egen organisasjon? Hvordan påvirker organisasjonskulturen virksomhetens prestasjoner og medarbeidernes innsats? Hva gjør at to virksomheter innenfor samme bransje utvikler helt ulike organisasjonskulturer? Hva kan man gjøre for å påvirke kulturen i egen organisasjon?

Dette er blant spørsmålene som drøftes i denne innføringsboken i organisasjonskultur. Boken henvender seg i første rekke til studenter ved universiteter og høyskoler. Men også organisasjonskonsulenter, ledere og alle medarbeidere som er interessert i å forstå, kartlegge og utvikle egen organisasjonskultur, vil har stor nytte og glede av å lese denne boken.

5. utgave er gjennomgående revidert og oppdatert. Forfatteren har lagt spesielt vekt på den pedagogiske tilretteleggingen, med blant annet egne bokser med hovedpunkter fra hvert kapittel.

Min favorittbok om bedriftskultur er Henning Bang og boken Organisasjonskultur. Han har også skrevet Organisasjonskultur i praksis. Verdt å lese begge to!
Evy Ihlens i Ledernytt (8. mars 2021)

Detailed information

  • Pages: 272
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215042930
  • Publication date: 04.05.2020
  • Book group: 212

Henning Bang

Henning Bang (f. 1957) har en doktorgrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo (UiO), og er siviløkonom fra NHH og psykolog fra UiO. Han har siden 1986 vært konsulent for en rekke bedrifter i privat og offentlig sektor. Bang har hele tiden kombinert sin konsulentvirksomhet med forskning på ulike sider av organisasjoners psykologi. Han arbeider i dag halv tid som førsteamanuensis i sosialpsykologi ved Psykologisk institutt, UiO, og driver resten av tiden med utvikling av organisasjoner, team og ledere i Henning Bang AS.
More about the author