Choose format

In stock
NOK 559

Prosjekthåndboka 3.0

Verktøykasse for kreative team

Les utdrag fra boka

Prosjekthåndboka 3.0 er en praktisk håndbok fylt med gode verktøy, tips og råd til deg som jobber i moderne prosjekter og kreative team.

Prosjekthåndboka 3.0 kan leses og brukes med stort utbytte, uavhengig av om du er prosjektleder, teamdeltaker, lærer, student, kursholder, prosessleder eller konsulent. Den gir deg inspirasjon og en variert verktøykasse til å løse oppgavene og utfordringene du møter i ethvert prosjekt.

Hva er nytt i den nye utgaven?
Prosjektfaget er inne i en rivende utvikling. I den tredje utgaven av Prosjekthåndboka finner du derfor enda flere verktøy som hjelper deg med å løse utfordringene i moderne prosjekter. Det er også større fokus på å gi deg grunnleggende forståelse for prosjekt og team som arbeidsform, samt nøkler til å utvikle den viktigste brikken i teamet - deg selv.

Flere personlige refleksjonsoppgaver og kartleggingsverktøy gjør Prosjekthåndboka 3.0 anvendelig til bruk i undervisning, kurs og opplæring. Den nye utgaven av håndboka er redesignet med nye illustrasjoner, modeller og verktøymaler.

«Dette er en bok som både er leken, har tyngde og gir deg muligheten til å være forberedt.»
Angel Nwokeji, Google

«Boka er god, viktig, lettlest og proppfull av verktøy som enkelt kan tas i bruk.»
Tom Karp, Høyskolen Christiania

«Den mest relevante boken jeg har hatt på et studium og nå i yrkeslivet.»
Anne-Marie Nikolaisen, Norwegian Icons

Detailed information

  • Pages: 440
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215027555
  • Publication date: 10.08.2016
  • Book group: 222

Henriette Stryken Scharning

Henriette S. Scharning har tidligere vært leder for Reklameutdanningen ved Norges Kreative Fagskole, der hun også har undervist på studiene i Interiør, Grafisk design og Illustrasjon. Siden 2010 har hun vært med å drive Emergence School of Leadership, en privat fagskole i Oslo som utdanner moderne prosjektledere.
More about the author

Jonas Aakre

Jonas Aakre har siden 2007 jobbet som lærer, studieleder og daglig leder ved Emergence School of Leadership, en privat fagskole i Oslo som utdanner moderne prosjektledere. Siden 2005 har han også undervist på studiene i Reklame, Interiør, Grafisk design, Illustrasjon, Foto, Interaksjonsdesign, Film, Animasjon, Journalistikk og Macdesign ved Norges Kreative Fagskole.
More about the author