Choose format

In stock
NOK 419

Så godt!

Lettlest kokebok

Vinner av Ordknappen 2015!

Juryens begrunnelse: Med Så godt! har Anne Gro Innstrand og Sølvi Linde klart å lage en kokebok som både er lett å lese, lett å forstå og vakker å se på. Boka inneholder sunne og enkle oppskrifter. Den er tydelig inndelt i emner. Ikoner for det utstyret du må finne fram er godt forklart i begynnelsen av boka. Tydelige bilder viser hva du skal gjøre trinn for trinn. Store bokstaver og korte setninger gjør boka lett å lese. Boka har et enkelt oppsett og inneholder flotte og fristenede matfotografier av Pål Hoff. Boka ble for første gang utgitt på eget forlag i 2010. Boka ble fort utsolgt, og ble antatt og trykket i nytt opplag på Universitetsforlaget i 2014. Det er godt gjort å lage en bok som både er såpass enkel og vakker som denne. Boka ble en verdig vinner av Grafills Årets beste tilrettelagte bok i 2011.

 

Lett å lese. Lett å lage.

De beste supper, salater og middager.
Deilige desserter, brød og kaker.
Bilder av det du trenger for å lage maten.
Ikoner for det utstyret du må finne fram.
Trinn for trinn hvordan du lager maten.
Det smaker SÅ GODT!

«Dette er ei ekstremt brukervennlig bok!». Kokeboken SÅ GODT! fikk Grafill-pris for årets best tilrettelagte bok 2011.

Forfatterne er opptatt av at kunnskap om god mat og helse skal være tilgjengelig for alle. Derfor har de laget kokeboken Så godt! Dette er en tiltalende lettlest kokebok for alle som synes vanlige kokebøker er vanskelig tilgjengelig og krever mye forhåndskunnskap. Boken er støttet av Leser søker bok.

Detailed information

  • Pages: 208
  • Language: Norwegian
  • ISBN: 9788215022734
  • Publication date: 16.10.2013
  • Book group: 316

Sølvi Linde

Sølvi Linde er vernepleier og førstelektor ved Høgskulen på Vestlandet, Fakultet for helse- og sosialvitskap, Institutt for velferd og inkludering. Hun har skrevet flere artikler og bøker om miljøarbeid.
More about the author

Anne Gro Innstrand

Anne Gro Innstrand er spesialist i klinisk psykologi og arbeider som privatpraktiserende psykolog ved Oslo Medisinske Senter. Tidligere har hun vært medforfatter av to fagbøker på Universitetsforlaget og skrevet flere artikler.
More about the author