Velg format

På lager
kr 309

Gode dokumenter

Universelt utformet
Elektroniske dokumenter kan presenteres på mange måter: på små og store skjermer, med syntetisk tale, punktskrift eller skrevet ut på papir. Hvordan bør dokumenter utformes for å fungere best mulig for flest mulig?

I denne boka får du tips og framgangsmåter som gjør at regneark, presentasjoner og tekstdokumenter blir universelt utformet. Det er faktisk ikke spesielt vanskelig og bonusen er at det du lager, vil fungere for mennesker med ulike ønsker og behov.

Mye av det som står i boka er aktuelt uansett hva slags programvare du bruker. Konkrete framgangsmåter er laget for Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint og Adobe Acrobat.

Dette er en lærerik bok både for den erfarne og den mindre datakyndige om hvordan både du og andre vil få mer ut av dokumentene. Boka er spesielt egnet for alle som jobber med dokumentbehandling i sitt daglige virke, både i privat og offentlig virksomhet.

Informasjon om boka

  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215042350
  • Utgivelsesdato: 21.02.2020
  • Bokgruppe: 893

Morten Tollefsen

Morten Tollefsen har jobbet med universell utforming i mer enn 30 år. Han er blind, og bruker skjermleser på mobil og datamaskin. Tollefsen har hovedfag i informatikk, har jobbet mange år som programmerer og har deltatt i nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter, standardiseringsarbeid og utvikling av nettsider og apper. Sammen med Magne Lunde startet han firmaet MediaLT, et ledende miljø innen IKT for funksjonshemmede. Nå jobber han som UU-spesialist i designseksjonen hos NAV.
Mer informasjon om forfatteren