Velg format

På lager
kr 889

Lærebok i akupunktur

3. utgave
Dette er den grunnleggende boken i akupunktur! Boka er betydelig revidert og oppdatert i samsvar med den nyeste forskningen. Det har skjedd en rivende utvikling på fagfeltet.
Lærebok i akupunktur forankrer akupunktur i naturvitenskaplig forskning, både basalforskning og klinisk forskning, samtidig som den setter metoden inn i sin tradisjonelle sammenheng.

Denne tredje, reviderte utgaven er betydelig utvidet ved at den nå supplerer bruken av akupunktur ved muskel -skjelettlidelser, hodepine og revmatiske lidelser med et bredt spekter av sykdommer som kan være aktuelle indikasjoner for akupunkturbehandling.

Akupunktur er nå mer akseptert som behandlingsform, og stadig flere leger og andre helsearbeidere benytter akupunktur på linje med andre metoder. Forfatterne legger vekt på å anskueliggjøre akupunkturen som en metode som godt kan integreres i norsk klinisk praksis.

Boka fungerer som en instruktiv lærebok og som et oversiktlig oppslagsverk i en travel klinisk praksis.

Informasjon om boka

  • Sider: 400
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215021201
  • Utgivelsesdato: 06.12.2013
  • Bokgruppe: 213

Oscar Heyerdahl

Oscar Heyerdahl er spesialist i psykiatri og har arbeidet med akupunktur siden 1977. Han har vært formann i Norsk forening for klassisk akupunktur, Norske legers forening for akupunktur og Norsk forening for medisinsk akupunktur.
Mer informasjon om forfatteren

Nils Lystad

Nils Lystad har arbeidet med akupunktur siden 1981, først som kommunelege og siden som allmennpraktiker.
Mer informasjon om forfatteren