Velg format

kr 599
Forventet i salg 15.04.2024

Lærebok i revmatologi

Læreverk i revmatologi for medisinstudenter består av en lærebok og en tilhørende nettside (www.revma.no ) med ekstramateriale, inkludert instruksjonsvideoer av kliniske undersøkelser og prosedyrer, bildeatlas og test-deg-selv-kasuistikker.

Som et tilleggsmateriale lager Jens Vikse podcasten Revmatologi som du finner på Spotify.
Hele dette konseptet bygger på Vikses læreverk i immunologi, IMMU, som har blitt svært populært blant norske medisinstudenter i inn- og utland.

Lærebok i revmatologi er delt inn i 6 hovedkapitler:
1: Generelle prinsipper i revmatologi / 2: Generelt om organmanifestasjoner ved revmatologiske sykdommer/ 3: Artrittsykdommer / 4: Systemiske bindevevssykdommer / 5: Vaskulittsykdommer/ 6: Øvrige inflammatoriske sykdommer. Boken er på 400 sider, og den er rikt illustrert med skjematiske figurer og fotografier.

Informasjon om boka

  • Sider: 400
  • Språk: Bokmål/Nynorsk
  • ISBN: 9788215068589
  • Utgivelsesdato: 15.04.2024
  • Bokgruppe: 213

Jens Vikse

Jens Vikse er lege med spesialisering i revmatologi ved Revmatologisk avdeling ved Stavanger universitetssjukehus, doktorgradsstudent ved Universitetet i Bergen og universitetslektor ved Universitetet i Stavanger. Han er medlem av Fagrådet i Norsk revmatologisk forening, og er Fagansvarlig for immunologi i Store norske leksikon.
Mer informasjon om forfatteren

Espen A. Haavardsholm

Mer informasjon om forfatteren