Velg format

På lager
kr 499

Masteroppgaven i juss

Kort forklart. 3. utgave
Boken er en praktisk guide til hvordan man skriver masteroppgave i juss. Du føres gjennom hele skriveprosessen fra valg av tema til sluttføring og innlevering.
Masteroppgaven er kronen på verket etter fem års studier. Du skal demonstrere de juridiske ferdighetene du har tilegnet deg gjennom hele studiet, samtidig som du for første gang skal produsere et omfattende, skriftlig arbeid der det stilles både faglige og formelle krav.
Hvilket tema skal jeg velge? Hva bør en innledning inne­holde? Hvordan henviser jeg til de forskjellige rettskildene? Trenger jeg et eget metodekapittel? I denne boken finner du svar på disse og andre sentrale spørsmål, sammen med konkrete skrivetips og sjekklister som gjør det enkelt å holde orden på detaljene.

«Alt i alt har norske masteroppgavestudenter og veiledere med denne boken fått en ny utgave av en utmerket og oppdatert håndbok som er velskrevet og direkte anvendelig som støtte i oppgaveskrivingsprosessen».
Eva Naur (ph.d.), lektor ved Aarhus Universitet, i bokanmeldelse av Masteroppgaven i juss 2. utgave, Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab nr. 2 (2019), s. 258.

Informasjon om boka

  • Sider: 192
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215070537
  • Utgivelsesdato: 25.03.2024
  • Bokgruppe: 211

Bård Sverre Tuseth

Bård Sverre Tuseth er førsteamanuensis i rettsvitenskap ved Universitetet i Stavanger.
Mer informasjon om forfatteren

Nikolai K. Winge

Nikolai K. Winge er daglig leder i Holth & Winge AS. Han har mange års erfaring med undervisning innen forvaltningsrett, miljørett og fast eiendoms rettsforhold.
Mer informasjon om forfatteren