På lager

• Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215028828
  • Utgivelsesdato: 27.10.2017
Alle som arbeider som pedagogiske ledere og leder det øvrige personalet, har et viktig ansvar for å styrke og utvikle det faglige innholdet i barnehagen.
Forfatterne beskriver faglige reflekterende ledelsesprosesser i barnehagen, og introduserer begrepet faglegging om disse prosessene. Det å reflektere sammen styrker de ansattes faglighet. Barnehagelæreren besitter spesialkunnskaper om barnehagepedagogikken, og har derfor et særlig ansvar for å øke den faglige kunnskapen internt i barnehagen. I boka knyttes barnehagefaglig teori nært til barnehagens indre liv.

Boka er skrevet for barnehagelærere og studenter i barnehagelærerutdanningen.

«En reflektert og velskrevet bok om utfordringene pedagogiske ledere møter i hverdagen.»
Kristin Holte Haug i Første steg nr. 3, 2018.

Pia Sundvall

Pia Sundvall er utdannet barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk. Hun har mange års erfaring fra barnehage som assistent, pedagogisk leder og fagleder. I dag jobber hun som fagkonsulent for barnehager i bydel Grünerløkka. I tillegg er hun bydelskoordinator for arbeidsplassbasert barnehagelærer utdanning tilknyttet Høgskolen i Oslo og Akershus.

Tonje Skoglund

Tonje Skoglund er utdannet barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk. Hun har mange års erfaring fra barnehage som pedagogisk leder og assisterende seksjonsleder. I dag er hennes stilling pedagogisk leder. I tillegg jobber hun som bydelskoordinator for arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning tilknyttet Høgskolen i Oslo og Akershus.