Velg format

På lager
kr 389

Mestringskatten - Arbeidsbok

Kognitiv terapi for barn med angst
Denne arbeidsboken brukes med barnet i timene, sammen med terapeutmanualen.
I arbeidsboken introduseres de ulike begrepene som skal læres, og hvordan det skal jobbes med stoffet bl.a. i form av spill, historier og bilder. Innholdet er delt opp time for time på samme måte som terapeutmanualen.

Informasjon om boka

  • Sider: 184
  • Språk: Bokmål
  • ISBN: 9788215008943
  • Utgivelsesdato: 16.11.2006
  • Bokgruppe: 224

Kristin D. Martinsen

Kristin Martinsen er psykolog og siviløkonom og arbeider ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, helseregion Øst og Sør. Hun har også privatpraksis med hovedfokus på kognitiv terapi og er godkjent kognitiv veileder. Kristin interesseområder inkluderer forebygging og behandling av emosjonelle lidelser som angst og depresjon. Hun er opptatt av tidlig intervensjon og fleksibel og individuelt tilpasset behandling. Hun har i flere år arbeidet for å fremme den norske versjonen av Coping cat behandlingen.
Mer informasjon om forfatteren

Simon-Peter Neumer

Simon-Peter Neumer er dr. philos./psykologspesialist og arbeider ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, helseregion Øst og Sør. Han er opptatt av forebygging og behandling av emosjonelle lidelser, og arbeider for å fremme behandlingsforskning innenfor feltet.
Mer informasjon om forfatteren